Despre

Joc -> Quiz de intrare

Quizz-ul de intrare conţine maxim 5 întrebări şi apare zilnic, la prima accesare a jocului. Completarea quiz-ului de intrare nu este obligatorie. In partea de jos a paginii quiz-ului de intrare există şi un buton "Azi omit" precum şi un checkbox cu ajutorul căruia puteţi dezactiva această opţiune. Reactivarea Quizz-ului de intrare se face pe pagina a contului, Harta, Datele Mele.

Completarea corecta a quiz-ului de intrare iti poate aduce 2000 de galbeni.

Întrebările de cultură generală
3 întrebări din cele 5 sunt întrebări de cultură generală. În cazul unui răspuns corect primeşti 200 de galbeni însă în cazul unui răspuns greşit pierzi 100 de galbeni.

Întrebările Joker sau Bonus
Întrebările Joker şi Bonus sunt puse de catre ProTV S.A. şi de reguă sunt asociate campaniilor publicitare de pe site.

În cazul unui răspuns corect întrebarea Joker îţi aduce 400 de galbeni în timp ce întrebarea Bonus te va bucura cu 1000 de galbeni. Întrebarea Bonus este însoţită întotdeauna şi de un link către un site extern, site ce vă va ajuta să descoperiţi răspunsul corect.

În cazul în care nu răspunzi corect la aceste întrebări poţi sta liniştit deoarece nu pierzi nici un galben. 😉

Dacă crezi că una din dintre întrebări este eronată, în cazul întrebărilor de cultură generală ai butonul de Observaţii la quizz-ul de intrare, iar pentru întrebarea Joker ai link către forum cu numele "transmit operatorului de site".

Licitaţie

La licitaţie poţi participa cu galbenii câştigaţi în joc; jucătorul nu are nicio obligaţie financiară, nu trebuie să plătească pentru nimic cu bani lichizi.
Înainte de prima licitaţie completezi o fişă de date. Când dai prima dată click pe pagina de licitaţie, apare fereastra de licitaţie, unde dai click pe icoana "Vreau să licitez". Îţi va apărea fişa de înscriere.
În cazul în care câştigi licitaţia, aceste date se vor transmite sponsorului. Ulterior aceste date nu se pot modifica. În cazul folosirii de date false, nu ai dreptul de a primi premiul!

Ciclul de licitaţie al unui produs este în general de 2 săptămâni.
Licitaţia poate avea loc la orice oră din zi sau noapte.
Într-un ciclu de licitaţie un jucător are dreptul să liciteze pentru un produs de maxim 12 ori. .

Descrierea exactă a premiilor:
Trebuie să dai click pe numele produsului ales, astfel intri în site-ul produsului, unde ai o descriere amănunţită.
Dacă informaţiile găsite aici nu sunt suficiente, dând click pe poza produsului ajungi pe site-ul producătorului, unde găseşti mai multe informaţii.

Licitaţia:
Dacă ai mai mulţi galbeni decât preţul actual al produsului, atunci poţi intra în licitaţie.
În pagina produsului ales găseşti preţul actual al acestuia, mizele crescând cu cantităţi predefinite.
Apoi trebuie doar să apeşi butonul "Vreau să licitez".

Dacă la încheierea licitaţiei tu eşti primul, atunci ai câştigat produsul dorit.
Câştigătorul va fi anunţat pe adresa de e-mail menţionată la înregistrare.

Înmânarea premiului:
Înmânarea premiului se face conform descrierii: , înmânarea unor premii se face numai personal, iar altele se trimit prin poştă.
Modul de înmânare depinde de firma care oferă premiile! În cazul în care se impune decizia de înmânare a premiului personal, nu putem trimite premiul prin poştă! În plus, premiile nu pot fi trimise prin poştă în străinătate.

La adresa www.ConQUIZtador.ro licitaţia nu decurge ca şi o licitaţie din "viaţa de zi cu zi".
Aici poţi licita în trepte de licitaţie predefinite. Nimeni nu poate oferi câţi galbeni vrea pe un produs, numărul acestora fiind limitat.

Acesta este regulamentul oficial ConQUIZtador preluat de pe pagina ConQUIZtador.ro pentru a juca ConQUIZtador, regulile complete ConQUIZtador, a licita, a cere informatii suplimentare sau a contesta acest regulament, accesati pagina ConQUIZtador.ro

Share Your Thoughts

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *